Genkidokairyu

Genkidokairyu er et unik sammensat system af Budo/kampkunst stilarter fra Japan baseret på karate, aikido, jujitsu, jijitsu, judo, kempo, kobudo med m.m. efter Nakayama sensei 10 dan, stå some grundlægge stilarten

I begyndelsen vil meget af træningen være grundlæggende traditionel karate – omkring 90 % af teknikkerne, men som eleven bliver bedre lægges en gradvis større del af undervisningen i andre dele, som Håndleds låse teknikker,
Frigørelses teknikker,
Kast teknikker,
Fald teknikker
og andre aikido teknikker, judo teknikker, Jujitsu teknikker, Kempo/Kenpo teknikker,

Med tiden vil karate kun udgøre 10 % af teknikkerne i genkidokairyu.
I dan-grader undervises i kobudo – våbenteknikker.

Genkidokairyu sougobudo

Vi har et voksen, ungdoms og børnhold i Genkidokairyu stilarten. Vores undervisning er baseret på de traditionelle japanske budo stilarter som passer godt til både kvinder og mænd, og den budo sport form. Vi modtager både begyndere og øvede

Genkidokairyu er en højt udviklet kampkunst og kampsport, som forener dit behov og din interesse for fysisk sundhed, psykisk og mental balance samt et effektivt selvforsvar.

Hvem kan træne Genkidokairyu

Genkidokairyu er gavnlig for børn, unge og voksen og dels er en trænings-form hvor man lærer fald teknikker og forsvars teknikker samt fysisk og mental balance gennem sine træning.
Desuden har vi stort fokus på korrekt opførsel og etikette some findes i Budo, derved lærer eleverne at vise respekt og medfølelse i dojoen såvel som i hverdagen i daglig live.

Genkidokairyu er et komplet kampsystem, baseret på forskellige former af kampkunst og kampsport F. eks. trænes der frigørelses teknikker, kast og fald. Derfor kan dette system være bedre end mange stilarter til selvforsvar. Hvor der er flest mænd til karate, er genkidokairyu en jævn blanding af mænd, kvinder, unge og børn i alle aldersgrupper fra 10/11 år op.

Genkidokairyu er en kampkunst og en kampsport 

Som bygger på et gammelt japansk traditionelt kampkunst system og der bliver undervist i denne traditionelle form.
Træningen tilpasses dine individuelle evner i forhold til den tid du behøver for at tilegne dig de ønskede færdigheder.

I det hele taget er genkidokairyu en trænings form, som giver dig den mest alsidige form for motion. Du opnår smidighed, forbedrer din kondition og via træning og meditation forbedrer du din koncentrationsevne.