Velkommen til Budo & Karate academy

Om vores budo & karate klubben:

1. Vi er en klub der lægger stor vægt på den traditionelle form for japanske karate,  hermed den Traditional Genseiryu karate fra Okinawa, Med fokus på at karate er en krigs kunst vej og ikke en sportsgren.

2. Vi vejleder vores eleverne hele tiden gennem træningen til at opnå sine mål.

3. Vores instruktører er meget engageret og står altid parate til at hjælpe eleverne i klubben

4. Der afholdes graduering 2. gange årligt for børn/unge og for voksne, hvor du har mulighed for at prøve til en ny bælte grad i ene vores stilarter.

5. Vi lægger stor vægt på den sociale del & der arrangeres flere arrangementer i løbet af året efter behove.

KSBR Budo & Karate academy er en kampkunst klub, med plads til også kampsport for de medlemmer har lyst til vær aktive i sport verden

Vi er en klub, som arbejder meget bredt, både i vores daglig træning i bred hold med også Elite hold og i vores samarbejde med forskellige international organisationer kan tilbyde mange aktiviteter til vores medlemmer.

Til at begynde med, skal vi nok lige forklare vores navn.

Kokusai betyder international, har vi brugt det, fordi vi for det første refererer det til vores international samarbejde, med mange forskellige skoler og organisationer over hele verden, for det andet, vi har mange elever fra forskellige lande,

SougoBudo, betyder komplet “krigerens vej” på japansk. Dvs, at det er en filosofisk betegnelse for en måde at træne og undervise på den Japanske method.

Renmei betyder, at vi uddanne vores elever på et akademisk plan efter vores internationale organisation vi repræsenter i Danmark.

Som tidligere nævnt, så arbejder vi bredt med vores træning, det vil sige, at vi har flere forskellige stilarter, at tilbyde vores elever, Vi kan blandt andet tilbyde så forskellig kampkunst som:

  • Traditionel Genseiryu Karate
  • Genkidokairyu

Kampsport træning til mesterskaber hvor vi kan tage vores elever til deltager i

  • Internationale konkurrencer i hele verden, (i Japan & Europa, Pan America)
  • Desuden afholder vi årligt en stor International konkurrence, seminar.

Vi har

  • Et godt Internationalt kammeratskab
  • En god atmosfære.
  • Dygtige mange års erfarne trænere og uddannede instruktører

Vi skelner mellem traditionel karate og sport, Således er den daglige træning tilrettelagt mod træning af den rene og klassiske Genseiryu karate stil, mens medlemmer med sportslige ambitioner tilbydes ekstra træning med henblik på turneringer i Kumite og Kata.

Bemærk at deltage i speciel kamptræning for international konkurrence træning for øvede om weekend.